Min Ambition

Min Ambition

När du kommer till Laga Dator Umeå, så fixar jag problemen 95% av fallen!
Vad särskiljer Laga Dator Umeå från andra serviceverkstäder som arbetar inom Dator och mobilreparation i Umeå och resten av Sverige?

De flesta serviceverkstäder i Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som vi kan på Laga Dator Umeå.

Detta orsakar långa förseningar och oväntade överraskningar för dig som kund förutom dom dyra priserna på reparationer då butiken måste byta ut hela delar istället för att laga det mesta själv.

Laga Dator Umeå är alltid uppdaterade på den senaste tekniken inom dator och mobil elektronik, reparationer, dom senaste verktygen, nyaste maskinerna och senaste kunskapen för avancerade lödarbeten av datorer, telefoner och surfplattor. Allt detta för att kunna erbjuda dig som kund den bästa tänkbara servicen till det lägsta priset på den Svenska Marknaden. Laga Dator Umeå har även ett nära samarbete med fabrikerna i Kina och kan samtidigt erbjuda våra kunder dom lägsta priserna för inköp av reservdelar oftast mellan 20%-50% lägre pris gentemot andra butiker i Sverige. Laga Dator Umeå tar endast ut Fasta Priser för servicen vi uför och gör INGA påslag vid inköp av reservdelar och kan därmed hålla den totala kostnaden på reparationer lägst för dig som slutkund. Boka in en kostnadsfri felsökning idag om du bor i Umeå? Om du bor utanför Umeå kan du skicka in din enhet med posten till oss. Frakten betalas av kunden. Ring: 076-838 22 87 eller Mejla: lagadatorumea@gmail.com

Laga dator Umeå erbjuder alla kunder två olika felsökningar:

  1. En kostnadsfri Felsökning 0:- (värd 700:- för Macbook och 400:- för PC datorer) väljer man detta alternativ så är väntetiden mellan 1-20 dagar på ett svar beroende på hur mycket jobb vi har samt vilka problem enheten har. Laga Dator Umeå eftersträvar att alltid felsöka alla enheter så snabbt som möjligt från att dom har kommit in, dom flesta felsökningar är mellan 1-5 dagars väntetid. Om ingen större reparation behövs utföras så tar vi ut en minimum serviceavgift på 600:- för att lösa problemet åt kunden annars ger bvi alltid kunden ett kostnadsförslag efter felsökningen är klar. Laga Dator Umeå tar aldrig betalt från våra kunder om vi inte kan laga enheten.
  2. Express Felsökning 300:- Då utför vi felsökningen garanterat inom 1-3 arbetsdagar. Om vi inte kan utföra Express felsökningen inom 1-3 arbetsdagar pga av för mycket jobb i butiken så betalar kunden ej den avgiften.

Laga Dator Umeå har gedigen utbildning från Kina med världsledande leverantör av affärslösningar inom elektronikreparationer. 

Laga Dator Umeå har utfört tusentals reparationer på världsklass nivå till nöjda kunder.

Avancerad lödning moderkort

Jag utför alla typer av reparationer på Apple | Macbook Air | Macbook Pro| iPhone | PC och Android. Löser alla typer av mjukvarufel och hårdvarufel. De flesta serviceverkstäder i Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som Laga Dator Umeå kan. En del av felen kan vara: