Min Ambition

Min Ambition

När du kommer till Laga Dator Umeå, så fixar jag problemen 95% av fallen!
Vad särskiljer Laga Dator Umeå från andra serviceverkstäder som arbetar inom Dator och mobilreparation i Umeå och resten av Sverige?

Förutom att Laga Dator Umeå spenderar större delen av sin tid mellan 16-18 timmar per dag - 7 dagar i veckan på laga datorer, mobiltelefoner samt kontinuerlig utbildning, så räcker tiden ändå inte till för denna snabb växande marknad. Laga Dator Umeå har certifierad utbildning med världsledande leverantör inom affärslösningar för iPhone och Macbook reparationer. Denna kombination är vad som ger Laga Dator Umeå ett övertag gentemot andra serviceverkstäder i Umeå och övriga Sverige. Kretskort och komponenter blir mindre för vid varje lansering av ny produkt. Att utföra den typen av arbete som Laga Dator Umeå gör inom så många olika områden är som att vara en hjärnkirurg x 10 (kortfattat förklaring när kunderna frågar vad som krävs för att laga elektronik på denna nivå).

De flesta serviceverkstäder i Umeå och Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som Laga Dator Umeå har och kan.

Detta orsakar långa förseningar och oväntade överraskningar för dig som kund förutom dom dyra priserna på reparationer då butiken måste byta ut hela delar istället för att laga det mesta själv. "Om dom ens kan laga enheten". I värsta fall så kan dom förstöra din enhet ännu mera, vilket tydligen händer väldigt ofta har vi hört.

Laga Dator Umeå är alltid uppdaterade på den senaste tekniken inom dator och mobil elektronik, reparationer, dom senaste verktygen, nyaste maskinerna och senaste kunskapen för avancerade lödarbeten av datorer, telefoner och surfplattor. Allt detta för att kunna erbjuda dig som kund den bästa tänkbara servicen till det lägsta priset på den Svenska Marknaden. Laga Dator Umeå har även ett nära samarbete med fabrikerna i Kina samt från andra delar av världen och kan samtidigt erbjuda våra kunder dom lägsta priserna för inköp av reservdelar oftast mellan 20%-50% lägre pris på original delar samt tredjeparts leverantörer utan att kompromissa på kvalité. Laga Dator Umeå tar endast ut Fasta Priser för servicen vi uför och gör INGA påslag vid inköp av reservdelar och kan därmed hålla den totala kostnaden på reparationer lägst för dig som slutkund. Välkommen att boka in en tid för felsökning Boka tid nu!

Laga Dator Umeå har CERTIFIERAD utbildning med världsledande leverantör av affärslösningar inom elektronikreparationer.

Laga Dator Umeå har utfört tusentals reparationer på världsklass nivå till nöjda kunder.

Moderkort Macbook air
Macbook pro audio codec
Lödning moderkort
Lödning dator moderkort
hp dator fixad
datorreparation sverige
iphone reparation
laga iphone
Batteri mobiltelefon
imac reparation
datorreparation
Avancerad lödning moderkort

Jag utför alla typer av reparationer på Apple | Macbook Air | Macbook Pro| iPhone | PC och Android. Löser alla typer av mjukvarufel och hårdvarufel. De flesta serviceverkstäder i Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som Laga Dator Umeå kan. En del av felen kan vara: