Vår Ambition

Vår Ambition

När du kommer till Laga Dator Umeå, så fixar vi det 95% av fallen!
Vad särskiljer Laga Dator Umeå från andra serviceverkstäder som arbetar inom Dator och mobilreparation i Umeå och resten av Sverige?

De flesta serviceverkstäder i Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som vi kan på Laga Dator Umeå.

Detta orsakar långa förseningar och oväntade överraskningar för dig som kund förutom dom dyra priserna på reparationer då butiken måste byta ut hela delar istället för att laga det mesta själv.

Laga Dator Umeå är alltid uppdaterade på den senaste tekniken inom dator och mobil elektronik, reparationer, dom senaste verktygen, nyaste maskinerna och senaste kunskapen för avancerade lödarbeten av datorer, telefoner och surfplattor. Allt detta för att kunna erbjuda dig som kund den bästa tänkbara servicen till det lägsta priset på den Svenska Marknaden. Laga Dator Umeå har även ett nära samarbete med fabrikerna i Kina och kan samtidigt erbjuda våra kunder dom lägsta priserna för inköp av reservdelar oftast mellan 20%-50% lägre pris gentemot andra butiker i Sverige. Laga Dator Umeå tar endast ut Fasta Priser för servicen vi uför och gör INGA påslag vid inköp av reservdelar och kan därmed hålla den totala kostnaden på reparationer lägst för dig som slutkund. Boka in en kostnadsfri felsökning idag om du bor i Umeå? Om du bor utanför Umeå kan du skicka in din enhet med posten till oss. Frakten betalas av kunden. Ring: 076-838 22 87 eller Mejla: lagadatorumea@gmail.com

Laga dator Umeå erbjuder alla kunder två olika felsökningar:

  1. En kostnadsfri Felsökning 0:- (värd 700:- för Macbook och 400:- för PC datorer) väljer man detta alternativ så är väntetiden mellan 1-20 dagar på ett svar beroende på hur mycket jobb vi har samt vilka problem enheten har. Laga Dator Umeå eftersträvar att alltid felsöka alla enheter så snabbt som möjligt från att dom har kommit in, dom flesta felsökningar är mellan 1-5 dagars väntetid. Om ingen större reparation behövs utföras så tar vi ut en minimum serviceavgift på 600:- för att lösa problemet åt kunden annars ger bvi alltid kunden ett kostnadsförslag efter felsökningen är klar. Laga Dator Umeå tar aldrig betalt från våra kunder om vi inte kan laga enheten.
  2. Express Felsökning 300:- Då utför vi felsökningen garanterat inom 1-3 arbetsdagar. Om vi inte kan utföra Express felsökningen inom 1-3 arbetsdagar pga av för mycket jobb i butiken så betalar kunden ej den avgiften.

Avancerad lödning på moderkort

Vi utför alla typer av reparationer på Apple iMac, Macbook, Macbook Pro, iPhone, PC och Android. Vi löser alla typ av mjukvarufel och hårdvarufel. De flesta serviceverkstäder i Sverige har EJ kunskapen eller verktygen att utföra avancerade lödarbeten på datorer och telefoners kretskort som vi kan på Laga Dator Umeå. En del av felen kan vara:

Recensioner / Betyg 4,6 av 5

Panik att få datorn klar i tid. Laga dator Umeå gjorde ett kanon jobb till ett kanon pris! Det gick även fort också, grymma att ha att göra med. Bäst i stan!

Till Recensionen

Edwin Mörtell

Edwin Mörtell

Just fått min dator fixad, fungerar helt klockrent, billigt och bra och supersnabb hjälp, hemkörningen var helt klat ytterliggare ett + i kanten kommer aldrig tveka på att höra av mig igen om jag behöver, utmärkt service!

Till Recensionen

Sofia Söderlund

Sofia Söderlund

Kunnig personal och väldigt bra service! Fick strul med datorn och satt ett flertal timmar med att försöka åtgärda problemet själv. Tillslut lämnade jag in den och de åtgärdade problemet väldigt snabbt till ett bra pris. Rekommenderar starkt!

Till Recensionen

Kevin Johansson

Kevin Johansson

Superb, nice personnel who know exactly wha they are doing. 5/5

Till Recensionen

Henri C. H. Bwanika

Henri C. H. Bwanika

Patrik är trevlig och bra på att ett enkelt sätt förklara felet

Till Recensionen

Abdirashid Ahmed

Abdirashid Ahmed

Riktigt bra och snabb service när jag behövde akut hjälp med min dator. Tusen tack!

Till Recensionen

Elisa Kellomäki

Elisa Kellomäki

Lämnade in min Macbook med en kraschad hårddisk. Räckte med att jag beskrev problemet för Patrik så visste han vad det gällde. Fixade nya delar samma dag och lyckades även rädda innehållet på hårddisken. Levererade även hem det räddade innehållet på en ny extern hårddisk i efterhand. Verkligen ett ställe som gör det extra.

Till Recensionen

Erik Palo Fängvall

Erik Palo Fängvall

Efter att ha betalat ”undersökningsavgift” hos Mstore utan att fått något svar på vad felet var (dom bara mailade efter 2 dagar och ville att jag skulle skriva under på att betala alla kostnader från 2100 kr- 4200 för reparation eller ”enhetsutbyte som dom kallar det) så gick jag till laga dator istället och lämnade in min telefon.

Från att ha vart frustrerad med Mstores säljare utan kompetens så möts jag av Patrik på lagadator som uppenbart är otroligt intresserad och har djup kunskap om tec och hur man reparerar eller byter ut komponenter. Han lagar grejjerna själv och har plockat bort mellanhänderna som drenerar din plånbok. När jag väl fått tillbaka min telefon från Mstore och lämnade in den till lagadator så fixade Patrik den på under en timme och för priset 820 kr!!! Självklart kanske det inte alltid går så fort men jag var otroligt imponerad efter att ha haft min mobil hos Mstore i 10 dagar utan att det hänt någonting!

Lagadator har de bästa priserna, den högsta kompetensen, det bästa kundbemötandet och är dessutom snabba! Otroligt imponerad och kommer garanterat att komma tillbaka igen/ rekomendera till andra!

Till Recensionen

Hugo Sjövall

Hugo Sjövall

Very good job ! Quick to react and nice !

Till Recensionen

Manon Salé

Manon Salé

Top quality service! worth the money.

Till Recensionen

Keith Kibwana

Keith Kibwana