VI ÅTERSTÄLLER DATA FRÅN TRASIGA IPHONE/iPAD.
Om din iPhone har blivit skadad av vätska, fukt eller bara dött ur blått – vi kan få tillbaka dina data.
Hur fungerar detta?
  1. Börja med att boka in en tid för felsökning.
  2. Vi skapar ett ärende för din enhet.
  3. Vi räddar din information och lägger över den till en extern hårddisk som du tar med.
  4. Du hämtar din sparade information och betalar för servicen.

Bor du utanför Umeå Inga problem! Skicka in din iPhone/iPad med posten som ett rekommenderad paket/brev. Frakten fram och tillbaka betalas av kunden själv.  Glöm EJ att skicka med en extren hårddisk som vi kan lägga över din information på.

Vi kan rädda din information till rimliga priser.

Dataåterställning börjar vid 1500:- och går upp till 3800:-. Vi använder samma kunskap och teknik som används för det mesta inom datorreparation för att ersätta brända komponenter på kretskortet. Du betalar endast serviceavgiften om vi kan återställa din informtion. .

Vi behandlar telefonens moderkort korrekt

Din iPhone moderkort/kretskort består av olika elektroniska komponenter som skyddas av ett skydd. Om din iPhone är skadad av vatten, är det vanligt att dessa kompomennter går sönder under skyddet.. Många  servicebutiker försöker sig på att göra rent telefonen utan att riktigt ha kunskapen att ta bort skyddet utan att skada olika komponenter.

Tänk på att du rengör ett moderkort utan att tömma sina sköldar som att ta en dusch med dina kläder på. Hur rengör duschen din hud om du har kläder på dig? Staples Tekdry ”torkar” din telefon är så löjligt att du får dina rätter att blöda efter att jag har tappat en hög av våt avföring på dem. Skulle du äta från den rätten? Hur gör det att torka något smutsigt, gör det bättre?

På något sätt kan Staples annonsera denna tjänst med ett rakt ansikte. Vi skulle aldrig städa våra kroppar på detta sätt, men för vissaanledningVi förväntar oss att ta tillbaka tidskrävade minnen från våra iPhones på det här sättet. Barngården stannar här!

Vi tar itu med detta före alla andra reparationer på komponentnivå på logikkortet med en ultraljudsreningsprocess som tar bort korrosionen från hela logikkortet. Efter att korrosion avlägsnats, vimicrosolderi nya komponenter för att ersätta brända och köra jumper-ledningar för att återställa datavägar. Detta är det enda rätta sättet att återställa data från en vätskeskaddat telefon! Om sköldarna inte avlägsnas kommer inte korrosion och skada som sitter under skölden att hanteras, och telefonens logikkort, data och minnen fortsätter att korrodera bort.

Vi reparerar inte flytande skadade telefoner utan dataåtervinning.

Om din telefon har blivit flytande skadad kommer Apple att ersätta enheten direkt för $ 200- $ 300 – även om du inte har någon garanti. Lägg upp ett $ 25-batteri, $ 84-skärm, $ 25 i flexkablar, $ 150- $ 300 i reparation av moderkort och $ 40 i demontering / återmonteringsarbete, och det är ingen mening för oss att göra det här. Vi tillhandahåller inte reparationer av flytande skador på flytande skadade mobiltelefoner, endast dataåtervinning.

De främsta orsakerna till att dina reparationer ska utföras av oss

  • Vi lager våra delar, så det innebär att du sparar tid.
  • Vår prissättning är rättvis.
  • Vi använder klass A + delar.
  • Vi kan reparera problem med moderkortets komponentnivå.